Skip to content
ZPV HIERONYMUS
 
Brabantse Winterkampioenschappen Wedstrijdzwemmen 2009
Veel zwemmers halen limiet Afdrukken E-mail

Het BWK in januari komt in zicht. De afgelopen weken zijn er verschillende (limiet)wedstrijden en andere evenementen gehouden waar nog een limiet voor deelname aan de Brabantse Kampioenschappen behaald kon worden. Ook de komende periode zijn er voor de zwemmers die dat willen nog enkele mogelijkheden om een tijd te zwemmen die deelname mogelijk maakt.

ca 1300 individuele limieten gezwommen

Op 30 november zijn er  1250 individuele limieten gezwommen op de afstanden die op het programma staan op het BWK door de Brabantse zwemmers en zwemster (bron site KNZB kring Brabant). Een groot deel van de zwemmers zullen we kunnen verwelkomen in Roosendaal.

 
Zwembad de Stok aangepast voor kampioenschap Afdrukken E-mail

Zwembad de Stok heeft normaal zo'n 200 tribuneplaatsen beschikbaar en in de wedstrijdhal kunnen zo'n 150 zwemmers zitten. De organisatie van het BWK heeft de nodige maatregelen genomen om de verwachte aantallen zwemmers, officials en publiek een goede plek te kunnen bieden.

Lees meer...
 
Limietwedstrijd 30 november, voorbereiding op BWK Afdrukken E-mail

Hieronymus organiseerde op zondag 30 november jl.l. een limietwedstrijd in zwembad de Stok te Roosendaal. Deze wedstrijd werd gehouden in het bad waar op 10 en 11 januari 2009 de Brabantse Kampioenschappen korte baan wordt gehouden. De wedstrijd bood daarom de mogelijkheid om op de individuele programma┬┤s zoals deze ook op het BWK worden gezwommen een limiet te halen en tevens om kennis te maken met het zwembad.

   lees meer...
 
Welkom op de BWK 2009 site Afdrukken E-mail

Op 10 en 11 januari 2009 is het weer tijd voor de Brabantse Winter Kampioenschappen (BWK).  Dit keer in zwembad De Stok in Roosendaal, thuisbasis van zwem- en polovereniging Hieronymus. De kampioenschappen worden georganiseerd in samenwerking met de KNZB Kring Noord Brabant. Wij verwelkomen op deze twee dagen natuurlijk als eerste de  ca 350 zwemmers.  Daarnaast komen er 150 ploegleiders, officials en vrijwilligers uit heel Noord Brabant. Wij verwachten ongeveer 750 bezoekers gedurende deze 2 dagen.  In ieder geval treft u tijdens dit evenement ouders, familie, vrienden, klasgenoten en medezwemmers uit heel Brabant om hun favorieten toe te juichen.  

Op deze site kunt u de meest actuele informatie over het kampioenschap vinden.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 2